ZenePince

ZenePince

Koncert - Tankcsapda

Version 1.0

2016. június 21. - Frenck

Sulinak vége, kezdődik a nyár és a ZenePince szerkeztőség ennek örömére elment jól érezi magát! Vasárnap (06.12) kilátogattunk a Szigethalmi Tankcsapda koncertre, ami a Rohadék Rockcsepészek Tour egyik állomása volt. Alant a szerkeztőség élmény beszámolója elérhető (ha a srácok összeszedik gondolataikat frissítjük a bejegyzést).

Ryde:
Már maga a tény, hogy egy ennyire elismert banda egy ilyen helyen lép fel elképesztő. Nagy buli volt... Szabadtéri sátras helyszín, meglepően hatalmas tömeg 21 órai kezdés én pedig az első sorban.

Fél nyolckor engedtek be minket valamivel nyolc után kezdődött a show az előzenekarral. Egy számomra addig ismeretlen magyar rock banda volt a Fatal Error. Megjelenés terén a srácok egy érdekes kompozíciót választottak (ilyen apróságok, hogy az énekes zokniba volt). Minden esetre jó bulit csinálta, az is igaz, hogy amikor ők álltak színpadra a közönség nagyrésze a WCnél vagy sörért állt sorba, de volt aki még a jegyeket vette. Volt egy pont ahol az énekes csak elment és a billenytűs állt a mikrofonhoz, megkérdezte, hogy kihallgat Motörhead-et és eljátszottak egy számot ami szintén meglepően nagyon jó volt. Nagyából egy órát voltak, 6-8 saját szám mellett azt az egy Motörhead volt és utána pakolás. A tömeg dagadt jött a Csapda!

Pirotechinka a sátor miatt nem volt, de a reflektorok nagyon adták. Folyamatos pengető dobálás a végén dobverő is repült a közönségbe... de akkor a koncert maga. Másfél órát voltak színpadon talán valamivel többet. A dal felhozatal színes volt bár voltak hiányosságok, azért panaszra nem volt okunk. Régiekből volt: Baj van, Legyen az ördögé, Keleti csőd; Újakból: Alföldi Gyerekek, Mi a fasz van, Köpök rátok; Közönség kedvenc: Menyország Tourist, Füst és Lábdob, Be vagyok rúgva és akkor még csak a feléhez értünk el. Szóval ezzel meg voltam elégedve, bár az Über Alles-t beraktam volna még... Lukács Lacin látszik a kor, de még mindig él a színpadon. Mellette a szóló gitáros tag szintén nagyon ott volt. A közönség énekeltetése hiányzott mondjuk nekem, bár tény hogy a nagyérdemű a pogóval volt elfoglalva. Maximálisan megérte az árát!

Amit sajnáltam, hogy utána ők azonal rohantak tovább, és 2 mondatot nem lehetett beszélni nem hogy aláiratni. Mindenesetre a Fatal-os arcokkal beszélgettünk egy jót, nagyon nagy formák!

A bejegyzés trackback címe:

https://zenepince.blog.hu/api/trackback/id/tr718812604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása