ZenePince

ZenePince

Three Days Grace - Human

2016. december 17. - Ryde_Laci

Egy énekes csere mindig nagyon drasztikus változás. A régi rajongók egy része ilyenkor lemond a bandáról illetve új énekes új rajongókat is vonzhat be, de általában a banda rosszul éli meg a cserét. A Three Days Grace esetében Adam Gontier távozásának sem volt túl jó visszhangja. Magyarázatként annyit kaptunk, hogy Adam le akarta zárni eddigi életét és új fejeztet kezdeni. Azóta a Saint Asonia hangjaként lehet megtalálni.
human.jpgHelyére a My Darkest Days exénekese Matt Walst került. A rajongók csalódtak az új albumban, többen megutálták a bandát. A tény ami miatt én nem utálom az az, hogy ugyan elismerem, hogy Gontier tehetségesebb, de nem nőtt úgy a szívemhez a banda, mint az elpártolt rajongókéhoz. Én kíváncsisággal vágtam a 2015-ös albumba.

'14-es év során két single jelent meg az érkező Human albumról. A dalok fogadtatása jó volt. Majd 2015 májusában elérhetővé vált. Az album hát... általában egyhangú és nem a legizgalmasabb, de azért ott van benne a potenciál és a lehetőségek. Egy-két dal van ami nagyon jól szól a többihez képest pedig feltűnően jó. Kiemelendők:

human_race.jpgHuman Race - Korrekt, jó indítás. Emlékezetes és hangulatos dal. Megvan a stílusa és a tempója. Helyenként az új vonulatú Linkin Parknak a jobb pillanatait idézte fel bennem, ami nem rossz!

Painkiller - Az abszolút legjobb dal az albumról. Iszonyat energikus és  dallamos. Csak szeretni lehet. Mellette egy kis mondani való is került a dalba. De az egyszerű felismerhető, dúdolható dallamok teszik kiemelkedővé.

I Am Machine - Ez pedig a szentháromság utolsó ékköve. Szintén egy jó szövegű, dallamos és atmoszférikus dal. Én szeretem, meg úgy általában az emberek is szokták. Felismerhető, egyedi.

band_2014.jpgÉs így kábé ennyi amiről lehet bővebben beszélni. Többiről sem lehet elmondani hogy feltétlen rossz, csak valamivel ingerszegényebb mint a fent említettek és teljesen felejthető. Hogy ez most az énekesnek köszönhető vagy csak egy egyszeri botlás majd az idő igazolja. Egyenlőre én várom a folytatást, mert a mostanság megjelent feldolgozást én imádom! Ez pedig:

Basement Score: 63%

A bejegyzés trackback címe:

https://zenepince.blog.hu/api/trackback/id/tr1012050405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása