ZenePince

ZenePince

A Day to Remember - What Separates Me from You

2016. február 12. - Ryde_Laci

A 2010-es Homesick album útán a szólógitáros Tom Denney elhagyta a bandát. Ezt azzal indokolta, hogy családot szeretne alapítani és mellette nem tudna a zenei karriere is figyelni. Ekkor került a bandába Kevin Skaff, aki mai napig az ADTR gitárosa. 2011es év vége felé ki is adták következő albumuk.

Csekély 10 dalával nem ez lett a csapat leghosszabb munkája. Az egész album számomra egy olyan érzést adott volna mintha valami mást akartak volna kipróbálni. Ami egy szép és nemes dolog. Több féle stílus, megközelítési mód van az albumon, melyik, hogy sűlt el, és emiatt nem is feltétlen kell okolni a bandát. Akkor, mivel is próbálkoztak:

Sticks & Bricks - Baromi jó indítás és egy ütős kis zúzda.

All I Want - Viszi tovább a minőséget, és ha ez egy kicsit lazább is, mert hörgés nem nagyon van benne még mindig képvisel egy olyan szintet amit szívesen hallgat az ember. Dallamos, fülbemászó. Bár én nem így zártam volna le, de így is remek. A klipre külön felhívom a figyelmet, mert szerepelnek benne olyan bandák, mint Priece the Veil, Bring Me the Horizon, Fall Out Boy,

It's Complicated - Akár mennyire komplikált és szeretném megérteni, hogy hogy jön ide ezek után egy punk stílusú dal. Honnan jött ez??? Annak nem rossz, de az összképbe abszolút mód nem illik a képbe.

2nd Sucks - Ezzel a dallal komolyabb probléma nem lenne, csak ez a számítógépes effektezés nem áll jól neki. A felvezetésben a "Fight" eléggé nevetségesen jött ki. Van egy ami még stílusos is, de akkor sem indokolta semmi.

All Signs Point to Lauderdale - Ismét egy kellemes fülbemászó refrénű track. Magával sodor a szám és 2,5 percnél kifejezetten kellemes kis buli hangulatot ad át. Viszont ezt a dalt, csak hallgassátok! A klipben ugyanis morcosan sétálnak végig az iskola folyosón, ami komolyan a nevetségesség netovábbja. Röhej!

Voltak kellemesebb dalok a What Separates Me from You-n, amiket szívesen hallgatok majd vissza. Meg néhány gyengébb darab is. Akit érdekel esetleg, az a fenti listáról a jó dalokat, hallgassa meg. Nem hiszem, hogy csalódni fog.

Basement Score: 66%

A bejegyzés trackback címe:

https://zenepince.blog.hu/api/trackback/id/tr628368274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása