ZenePince

ZenePince

Mi is az a Rapid Pince?

2016. szeptember 13. - Ryde_Laci

Ezt a rovatot azért találtuk ki a szerkesztőséggel, hogy a blogon rock és metál bandákon kívül eső előadókkal ismertessük meg az olvasókat. Az ilyen jellegű cikkekben rocktól eltérő pop, rap, elektronikus, country, jazz vagy akár komoly zenei témákról lesz szó.
Nyilván ez csak egyfajta kiegészítés lesz, így nem szándékozunk sem teljes körűen, sem pedig minden egyes előadóról beszámolni. Kizárólag olyan tehetségek kapnak itt helyet, akiket szabadidőnkben hallgatunk vagy érdemesnek tartjuk beszélni róla.
Ez az új rovat formailag is más lesz. Rövidebb, tömörebb összefoglaló lesz az egyes előadókról. Mindenkire egy cikket szánunk, ahol az adott művész minden számunkra fontosabb aspektusát vizsgáljuk. Sokkal inkább ajánló jelleggel, mint sem részletes leírás adva a tárgyról.
És még valami. Egy előadót, ha esetleg többen is kedvelünk, megegyezési alapon, de csak egyikünk ír róla.
Lényegében ennyi lenne.

A bejegyzés trackback címe:

https://zenepince.blog.hu/api/trackback/id/tr6911702909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása