ZenePince

ZenePince

Bullet for My Valentine - Venom

2015. november 20. - Ryde_Laci

Túl vagyok négy albumon. Én azt mondom érdekes volt végignézni a banda fejlődését és annak ellenére, hogy kezdeti dalokat nem szívesen hallanám újra, a későbbiekből van egy pár, amit viszont igen. Vajon lesz e ilyen a Venom-on is? Lássuk!

A Venom egy ízig vérig Heavy Metal album lett, amit 11 dalával gyorsan le lehet tudni (ja persze, nem 5-6 percesek a dalok), de azért érdemes rá egy kicsit odafigyelni. A műfaj kedvelői elcsíphetnek néhány kellemes dallamot, de háttérzajnak is tökéletes.

   

Az album nyitása borzasztóan erős. Az a másfél perc gore instrumentál. amit a V alatt kapunk, engem lenyűgözött. Utána 10 számon keresztül pörgést kapunk, ilyen-olyan szövegekkel és hasonló dallamokkal. Ha meghallgatnám még kétszer vagy háromszor, meg is tudnám különböztetni őket. Egyesével és egyben is hallgathatóak. A legjobb szerintem az első a No Way Out, jó szöveg, tetszetős szóló, már tényleg egy minőségi dal. Látszik a jobb master-elés, a jobb hozzáállás, a jobb összhang. Igazából ennyi.

A bandától felemás érzelmekkel búcsúzom, egyenlőre. És menjünk is tovább néhány új alanyra. Ezt a lemezt meg... hallgassátok!

5/4

A bejegyzés trackback címe:

https://zenepince.blog.hu/api/trackback/id/tr828089228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása