ZenePince

ZenePince

Bon Jovi - Bon Jovi

2016. március 17. - Frenck

71rrpmfoi_l_sl1500.jpgElérkeztünk a Hard Rock királyához. Jon Bon Jovi - hoz. Ő alapította a Bon Jovi együttest. Alapító tagok: Richie Sambora - szólógitár, ritmusgitár David Bryan – billentyűs. Alec John Such - basszusgitár. Tico Torres - dobos. A bandát 1983-ban alapították. A zenekar egy új stílust alkotott. Ez a Hard Rock. A műfajt szinte minden kor osztály hallgathatja. A bandára csak az első 5 albumban volt jellemző a kirívóan gyors szóló.A többin csak nagyrészt dallamos. Az albumból aranylemez lett. A Runaway című kislemez volt az együttes első Top 40-es slágere. 39-ik lett a Billboard Hot 100-en.

4c92ee7d-5273-46b8-ba69-006ff9a2fe30.jpgA banda nagyon cseles volt, mert Jon Bon Jovi fotogén alkat. Tetszett a lányoknak. Ezért klipjeikben őt emelték ki. Mivel a legtöbb klipekben színpadon szerepeltek ez nem is volt nehéz feladat. Majdhogynem mindig Jon Bon Jovit vette a kamera. Jöjjenek a számok:

 

bon_jovi_bon_jovi_1984.jpg

 -Runaway: Az album legsikeresebb száma. Sláger volt a szám a 80-as években. Benne volt a top 40-ben. Kötelező hallani legalább egyszer!!! Ezzel szerintem mindent elmondtam.

-Roulette: Marha jó kis pörgős szám egy nagyon jó szólóval. Nagyon nagyon metál akar lenni de mégsem az.

 

-Love Lies: Egy marha jó lassú szám. Hallgassátok meg. Nem bánjátok  meg.

-Come Back: Gyere vissza!! Fülbemászó egy szám az már biztos.  Hallgassátok meg.

-Get Ready: Az album utolsó száma. Gitárral nyit, majd egy nagy üvöltéssel. Nagyon jó szám.

Összességében egy marha jó albumot csináltak. Nem sok banda van akinek az első albuma ennyire sikeres lenne mint nekik. Mindenképpen hallgassátok végig ezt a kilenc számot. Érdemes.

Basement Score: 88%

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zenepince.blog.hu/api/trackback/id/tr588380382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása