ZenePince

ZenePince

Nightwish - Angel Fall First

2015. szeptember 01. - Frenck

nightwish-1996.jpgElőször egy kis bevezetés a bandáról:  A Nightwis egy akkor 4 fős finn szinfonikus metál együttes.A banda 1996- ban jött létre.Az akkori felállás: Tarja Turunen - Ének. Emppu Vuorinen - gitár, szólógitár. Toumas Holopainen - billentyű. Jukka Nevalainen - dob.

Az Angel Fall First 1997 Novemberében jelent meg. Maga az album fastasy számokat tartalmaz tehát nem mindegyik szám kapcsolódik a valósághoz. A számok hangulatosak, gazdag a hangzás, ahhoz képest hogy még nem volt basszusgitáros. És Tarja (operaénekesnő) hangja még rá tesz egy lapáttal.De a stúdiózás nem az igazi, ez hallatszik rajta. Viszont a hangulat így is átjön.

angel_fall_first.jpgMost nézzük meg a közkedvelt számokat és hogy miért közkedveltek:

"Elvenpath" 4:39 Személyes kedvenc :) Ez a szám a hangulata és a hangzás miatt közkedvelt.
"Tutankhamen" 5:31 Ennek a számnak a hangulata nagyon jó és az instrumentált a rossz stúdiózás sem ronthatja el.
"Beauty and the beast" 6:24 Ez a szám egyszerűen csak jó. Érdemes meghalgatni!

Összességében ez az album jó lett a rossz stúdiózást leszámítva. A számoknak megvannak a maguk kis hangulatai, hangzásaik gazdagok, instrumentál részeik kivállóak.

5/3

A bejegyzés trackback címe:

https://zenepince.blog.hu/api/trackback/id/tr537751190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása