ZenePince

ZenePince

Fall Out Boy - Take This to Your Grave

2015. november 25. - Ryde_Laci

Következő alanyunk, nem más mint a Fall Out Boy. Elől járóban annyit, hogy az utolsó két albumon kívül, talán, ha két dalt ismertem tőlük, úgyhogy külön érdekes volt megnézni, honnan is indult a banda.

Alakulásuk: 2001 Chicago. Akkori felállás szerint:

Patrick Stump - vokál
Joe Trohman - gitár, billentyűk
T.J. Kunasch - ritmus gitár
Pete Wentz - basszus gitár
Ben Rose - dob

Ez a felállás a kezdetek után annyiban módosult, hogy T.J. és Ben elhagyta a bandát, az új ritmus gitáros Brandon Hamm lett, aki hamar ment is tovább, így végül az énekes Patrick kapta a ritmus gitárt. Ben helyett pedig Mike Pareskuwicz jött új dobos ként, de ő is elhagyta a bandát, így került véglegesen Andy Hurley a csapatba. Jelenleg is ez a felállás él.

Két év tanakodás után 2003-ban jelent meg az első album, amit Take This to Your Grave-re kereszteltek. Stílusát tekintve egy Pop-Punk album, aminek egyik komoly negatívuma a rossz stúdiózás és master-elés, ami a dalok minőségének rovására megy sajnos. És van itt az a pont, hogy ennyi. Mi mást tudnék írni, mármint, ha egy dalt hallottál ezekből, akkor kb a többit is. Szövegükön kívül nem túl elkülöníthetőek, illetve nem túl változatosak. Kiemelni is nehéz bármit, éppen e miatt.

Elsőre ennyit tud a FOB. Sok hasonló, nem túl jó minőségű dal, néhány jobb szöveggel. De a következő lemez dalait pörgetve, már kicsit ígéretesebb hangok szólaltak fel. Ez meg:

5/3

A bejegyzés trackback címe:

https://zenepince.blog.hu/api/trackback/id/tr108108368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása