ZenePince

ZenePince

Three Days Grace - One-X

2016. augusztus 24. - Ryde_Laci

Na akkor folytassuk a triónk pályafutását. Az első album sikerei után, 2004-ben kibővültek egy fővel: Barry Stock csatlakozott szólógitárosként, így Adam áthangolta szólógitárját ritmusgitárrá. 2005-ben kiötölték az album második albumának tervét, amelyet One-X-re kereszteltek és következő év júniusában ki is adtak. Ez az album hozta nekik a legnagyobb sikert (háromszoros platina az államokban), és mai napig a rajongók kedvenc TDG korongja.

three_days_grace_one-x.jpgIgazából sok mindenben nem változott az elődhöz képest. A stílus és a mondanivaló megmaradt, ez a lemez is legalább annyira egybe van mint az előző volt. Hangulat a helyén van, a dalok jól szólnak és meg tudod mondani a dalokról, hogy igen, ezek valóban Three Days Grace számok. Egy valamiben viszont szerintem változtak, és jó irányban. Az énekes is meg a banda is kicsit felengedett, már olyan értelemben, hogy kiadják magukból ami bennük van, és nem olyan görcsösek a számok, mint voltak a korábbi albumnál. Erősebbek az alapok és a hang is. Nagy általánosságba komolyabb gondok nincsenek a számokkal. Mindegyiket lehet szeretni, és még változatosak is valamilyen szinten, amitől nehezebb ráunni az albumra. Kiemelendők:

Animal I Have Become - Talán az egyik legsokatmondóbb dal, legyen szó a címről vagy az effektív szövegről. Szól rendesen, hangulatos és könnyen magával sodor. Az egyik legismertebb dal talán az albumról.

three_days_grace_band.jpgRiot - A legütősebb szám, amit elárul a címe is. Személyes kedvencem az albumról és a diszkográfiából is.

Gone Forever - Legenergikusabb lelkifröccs valaha. Remekül komponált és érdemes meghallgatni. Témáját leszámítva ez sem igazán különbözik a többitől, de ettől nem lesz rossz.

Mivel a számok nem igazán tartogatnak meglepetéseket, így nehéz beszélni róluk. Ugyan azt tudom csak elmondani többször. Minden egyes dal, hozza ugyan azt a szintet ami persze egy nagyon szép teljesítmény és ezt nem vitathatjuk, sem a bandától, sem ettől az albumtól, de nincs meg ez az "azta ****" pillanat, olyan ami igazán emlékezetesség tenné a bandát vagy az albumot... és ezt sajnálom

Basement Score 69%

A bejegyzés trackback címe:

https://zenepince.blog.hu/api/trackback/id/tr568933402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása