ZenePince

ZenePince

Egy éves a ZenePince!!!

2016. augusztus 19. - Ryde_Laci

Pontosan egy évvel ezelőtt kerül publikálásra első cikkünk a Disturbed - Sickness, ami még merőben másképp festett. Sokat fejlődtünk az egy év alatt. Most mindannyian összeszedtünk néhány gondolatot.

Ryde
Három jó barát ült össze megosztani gondolatait rock bandákkal kapcsoltban, semmi több. Emlékszem az elején, mikor ment az egyezkedés, hogy végül ki melyik formációval foglalkozzon. Idővel kialakult a formalitása is az egésznek.  Én borzasztó hálás vagyok az egészért. Új bandákat ismerhettem, de volt, hogy számomra már ismert bandák kerültek új megvilágításba. Plusz remekül szórakozom a blogon való szöszölés közben, úgy érzem hasznosan töltöm az időm, és ha mindez még tetszik is az embereknek és olvassák csak hab a tortán.

Torcher
Örülök, hogy van egy felület, amire arról írhatok amit szenvedélyesen szeretek, az pedig, hogy valakinek ezzel addig ismeretlent tudok bemutatni már sikerélmény. Ha az égvilágon senki nem olvasná amit időnként a blogra hányok, folytatnám, mert az írás kikapcsol, viszont elképesztően motiváló azt látni, hogy egyre többen kíváncsiak arra, amit kedvtelésből firkálgatok már egy éve. Igyekszünk fejlődni, próbáljuk tartani a bejegyzések gyakoriságát, mert már két kezemen nem tudom megszámolni, annyian vagyunk! Boldog szülinapot nekünk! És nőjön az a Pince Army!

Frenck

Tudom hogy mostanában semmi aktivitást nem mutattam se felétek se a szerkesztőség felé amit nagyon szégyenlek. De most egy nagyon nagy lépés előtt áll a családom. Költözünk Angliába. Ezért kérek tőletek bocsánatot és időt. Ne haragudjatok. <3 A pince: Összeültünk és írtunk, megosztottuk. Semmi más nem történt. És ez 3 srácot jobban összehozott mint bármi más. Én is ismertem meg rock bandákat. Ti is. És ez hogy másoknak leírhatom a véleményem egy adott bandáról és segítek megismerni...... nagyon jó érzés. És az hogy olyan srácokkal írok együtt akikről tudom hogy ha kint leszünk nem hagynak cserben, számíthatok rájuk. Imádom őket és a blogot. <3 És nagyon örülök hogy érdekel titeket amit csinálunk. Eszméletlenül örülök neki. Imádlak titeket <3

Most egy nagyon rövid statisztika következik:
-Eddig megírt cikkek: 61 cikken keresztül foglalkoztunk 15 bandával (amiből 7-tel egyenlőre végeztünk) valamint egy koncert beszámoló volt még, illetve a napokban várható még egy!
-Legolvasottabb cikk: Skillet - Skillet (jelenleg 980 megtekintéssel)
-Az első nagy(obb) áttörés: Scar the Martyr - Scar the Martyr (jelenleg 488-as megtekintéssel)

Mindannyiunk nevében, borzasztó hálásak vagyunk, minden megtekintésért, a végére pedig pár szó a jövőről:
A munkálatok nem állnak le, cikkek jönnek folyamatosan, még rengeteg banda van a tarsolyunkban, talán olyan is aminek a létezéséről se tudtok, pedig illene. De tartogatunk még meglepetéseket. Egyrészről egy hónapon belül érkezik egy új rovat a blogra, amiről majd csak akkor leplezzük le, hogy mi is az. Továbbá pedig várhatóan, igyekszünk a régi cikkeket kiegészíteni a Basment Score-ral, ami eltarthat egy darabig, de idővel meglesz (ez pontszám beli változással is járhat).
Köszönjük az eddigi megtekintéseket, robogunk tovább és érkezik a folytatás!

Szerkesztőség

Végére pedig néhány kép!


A bejegyzés trackback címe:

https://zenepince.blog.hu/api/trackback/id/tr5110427416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása